Compacte Uitbreiding Geulle

Bij deze kleine woning in Geulle hebben we een heel compacte uitbreiding voorzien. De bestaande woning had aan de achterzijde een ontzettend kleine keuken, en eigenlijk geen plaats voor een eettafel. Onze ingreep bestaat uit een zeer kleine, maar hoogwaardige uitbreiding, waarbij de woning een paar meter langer wordt gemaakt, en er aan de zijkant een stukje extra breedte wordt voorzien.

In de nieuwe uitbreiding is plaats voor een riante eetkamertafel voor 8 tot 10 personen. Aan de tuinzijde is een glazen pui voorzien, welke bestaat uit 6 schuifbare delen, als deze pui in de zomer open staat, is er over de volle breedte van de uitbouw tuincontact. Voor de koudere periodes van het jaar is er een gashaard geplaatst.

In de bestaande woonkamer en de aangrenzende gang is een lage muurkast geplaatst, welke vrij van de vloer hangt, deze kast geeft een heel ruimtelijk beeld, maar zorgt wel voor voldoende opbergmogelijkheden. De wand boven deze nieuwe kast wordt gebruikt door opdrachtgevers voor het ophangen van telkens wisselende schilderijen.

Ondanks het zeer compacte formaat van deze uitbreiding heeft deze woning qua wooncomfort een gigantische sprong voorwaarts gemaakt.

VOOR – NA foto:
* door met de muis de slider naar links of rechts te bewegen ziet u de bestaande toestand en het uiteindelijke resultaat,
* door op de witte pijl rechts op de foto te klikken gaat u naar de volgende voor-na slider.

Voor-Na - 09 - Voor Voor-Na - 10 - Na
Voor-Na - 13 - Voor Voor-Na - 14 - Na
Voor-Na - 01 - Voor Voor-Na - 02 - Na