Uitbreiding en verbouwing woning Landgraaf.

Bij deze verbouwing in Landgraaf hebben we een grote uitbreiding op de begane grond voorzien, waarbij in het bestaande gedeelte enkele muren zijn verwijderd en hier is een ruime keuken ontworpen. Door het positioneren van de woonkamer in de uitbreiding ontstaat er op de plaats van de voormalige woonkamer een riante eetkamer.

De bestaande deuropeningen zijn verhoogd, en hier zijn stalen kozijnen geplaatst, welke voor een moderne, strakke uitstraling zorgen. In de uitbreiding is een langgerekt dakraam voorzien, deze zorgt samen met de grote raamoppervlakken in de gevels ervoor dat er veel licht in de woning komt. Door de uitbreiding in een L-vorm te plaatsen achter de bestaande woning wordt er vanuit het nieuwe bouwdeel een zithoek gecreëerd van waaruit zowel zicht op de tuin, als lángs de bestaande woning ontstaat.

Het exterieur van de uitbreiding is wit stucwerk, hetgeen samen met de slanke antraciete kozijnen een mooi contrast vormt met de bestaande gemetselde woning.

Onderstaande foto: door met de muis de middelste slider naar links of rechts te bewegen ziet u de bestaande toestand en het uiteindelijke resultaat!

Verbouwing Landgraaf - 000 - Voor Verbouwing Landgraaf - 00 - Na