Uitbreiding woning Susteren

Deze woning is uitgebreid aan de zij en achterkant, de uitbreiding is aan de tuinzijde voorzien van een verdiepingshoge houten pui.

Voor deze woning in Susteren zijn we gevraagd een ontwerp te maken voor een uitbreiding op de begane grond incl. de aanpassing van het bestaande interieur. Zo wordt er een nieuwe keuken, bijkeuken en muziekkamer toegevoegd op de begane grond. De bestaande ruimtes én de nieuwe ruimtes zijn allen gepositioneerd langs een nieuwe houten pui. Omdat deze pui verdiepingshoog is, zorgt deze voor een enorme hoeveelheid aan daglicht in alle ruimtes.

De tuinzijde van de woning had in de bestaande toestand bijna geen relatie met het interieur. Wij hebben de ingreep zo gepositioneerd dat álle ruimtes zicht op de tuin hebben.

Deze korte time-lapse laat in een aantal foto’s de gemaakte ingreep zien, met dank aan onze opdrachtgever voor het consequent maken van de foto’s!

Onderstaande foto: door met de muis de middelste slider naar links of rechts te bewegen ziet u de bestaande toestand en het uiteindelijke resultaat!

Susteren - 00 - VOOR Susteren - 00 - NA