Verbouwing schuur tot woonruimte.

Bij dit ontwerp is een bestaande ruimte welke alleen gebruikt werd als opslagruimte verbouwd tot een grote, lichte woonkamer.

Door enkele wanden open te breken zijn er nu 3 in elkaar overvloeiende ruimtes ontstaan welke alle 3 hun eigen specifieke eigenschappen hebben; de tv-kamer heeft een laag plafond en een intieme sfeer, de zitkamer heeft een fantastisch uitzicht op de tuin en de woonkamer is statig hoog, met enorm veel licht van zowel voor-, achterzijde en een vide met groot dakraam.

In de grote, nieuwe woonkamer is een extra verdieping toegevoegd. Hierdoor krijgt de nieuwe woonkamer een acceptabele hoogte wat betreft plafond en op deze manier kan er een ruime badkamer en inloopkast op de verdieping worden voorzien, grenzend aan de nieuwe masterbedroom. Het geheel is met respect voor bestaande authentieke onderdelen aangepakt; de fraaie bakstenen boog vormt in de nieuwe toestand een mooie referentie aan de vroegere functie van deze ruimte.