december 2019

Op naar 2020, terugkijkend naar 2019.

Het jaar 2019 is alweer bijna voorbij. We hebben aan een aantal mooie projecten mogen werken, groot én klein qua omvang én budget. Ieder project met zijn eigen uitdagingen. We zijn in ieder geval blij met het grote aantal particuliere opdrachtgevers die ons het afgelopen jaar hebben weten te vinden voor een aantal mooie ver- en aanbouwen.

Een bijzonder project voor ons blijft ook Superlocal; dit project is zo uniek, zo interessant! Het onderzoek naar het circulair bouwen is soms frustrerend door de beperkte keuze aan materialen, maar geeft soms ook verrassende nieuwe, mooie inzichten.

Medio 2019 was een spannend hoogtepunt , waarbij 2 complete appartementen uitgezaagd en omlaag werden getild door een gigantische kraan. Dit was een bijzonder indrukwekkend schouwspel, en maakt zoveel indruk op ons dat we besloten dit beeld te gebruiken op onze nieuwjaarsgroet. Deze keer dus geen afgewerkt gebouw op de kaart, maar een áctiefoto waar het kolossale betongevaarte aan de kraan hangt.

Over een 3-tal maanden hopen we de 3 circulaire woningen op te kunnen leveren, en vervolgens nog eens 15 circulaire woningen op te starten binnen het Superlocal project.